• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У Кінськороздорівському НВК кожного року проводиться місячник «Увага! Діти на дорозі!». В рамках цього місячника у вересні 2019 року пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху відповідно до плану.

У Кінськороздорівському НВК кожного року проводиться місячник «Увага! Діти на дорозі!». В рамках цього місячника у вересні 2019 року пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху відповідно до плану.

2019-10-03

/Files/images/DSCN3767 (Копировать).JPG

Головною метою місячника є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. До проведення заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму залучилися працівники нашого НВК, учні, батьки – всі ті кому небайдуже збереження дитячого життя на дорозі.

Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, класні керівники провели другого вересня Єдиний урок з правил безпечної поведінки на дорозі. Перед закінченням останнього уроку проводиться «п’ятихвилинка» про дотримання дітьми Правил дорожнього руху.

Протягом вересня відбулися конкурси малюнків «Наш друг - дорожній рух». Пройшов показ мультфільмів «Веселий світлофор», «Пішохідний перехід», «Де не можна гратися» (для учнів 1-5 кл.), конкурс тематичних буклетів, бюлетенів«Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху» (8-11кл.).

Поновлено інформаційні стенди з Правил дорожнього руху в коридорах, бібліотеці.

/Files/images/DSCN3770 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN3778 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN3780 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN3786 (Копировать).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi